Isolerende SIP-bouwplaat - H-Block structureel paneel

H-Block® is een gepatenteerde isolerende SIP-bouwplaat, gemaakt van polyurethaanschuim ingekapseld in een doosconstructie en permanent verbonden met een op hout gebaseerde OSB III-voering.
Een isolerend structureel paneel is een voorbeeld van energiebesparende en milieuvriendelijke bouwmaterialen van de hoogste kwaliteit, die gebaseerd zijn op de ervaring van westerse markten.
De platen zijn niet schadelijk voor de gezondheid en bevatten geen gevaarlijke asbest-, glas- of minerale vezels.
De H-Block® isolerende bouwplaat is ook een structureel en afschermend materiaal.

Lichtgewicht, maar zeer duurzaam, H-Block® structureel isolatiepaneel is een constructiemateriaal voor het bouwen van dragende en / of afdekkende wanden, plafonds, daken en vloeren in woongebouwen met één of meerdere woningen en openbare voorzieningen.
Hoewel het hoofdzakelijk als dragend element wordt gebruikt, kan het ook worden gebruikt als vulling voor houten, stalen of gewapende betonconstructies. Tegelijkertijd is de H-Block®-isolerende constructieplaat een thermische isolator van topklasse en dus een perfect materiaal voor het bouwen van energiebesparende CO² Neutrale en passieve gebouwen.
Het polyurethaanschuim met gesloten cellen welke de kern vormt van de H-Block® panelen is het isolatiemateriaal met de hoogste thermische weerstand van industriële isolatiematerialen voor isolatie van gebouwen.
Bovendien is het bestand tegen de meeste organische oplosmiddelen, zuren, alkaliën, insecten, knaagdieren, bacteriën, schimmels, water en temperaturen tot 230 ° C.
Het verandert de isolerende eigenschappen na verloop van tijd niet, veroudert niet en neemt geen vocht op.
In combinatie met de OSB III- en doosconstructie is het een zeer sterk composietmateriaal, waardoor gebouwwanden tot 4 verdiepingen kunnen worden gemaakt, rijen zonder balken worden gelegd en de constructie van zelfdragende daken of met een dakspant tot een minimum wordt beperkt.

Het H-Block® structurele isolatiepaneel wordt geproduceerd op de productielijn onder strikt gecontroleerde fabrieksomstandigheden, wat de hoge kwaliteit garandeert, het mogelijk maakt om het aan individuele architecturale ontwerpen aan te passen en het constructieproces onafhankelijk van het weer te produceren.
De panelen zijn hard en stabiel, ze hebben ook een hoge duurzaamheid.
Dankzij de unieke mechanische eigenschappen wordt het H-Block® gebruikt voor de constructie van muren, plafonds en vloeren, evenals voor daken.
Het biedt duurzaamheid en degelijkheid, die de traditionele methoden voor het maken van daken of wanden overtreft, en garandeert ook bescherming tegen tocht.
Een isolerend structureel paneel is een veelzijdige toepassing en de eenvoud van assemblage verkort de wachttijd voor de implementatie van een bepaald project - deze informatie is vooral belangrijk in het geval van renovatie.
Het resultaat is dat de H-Block® isolerende constructieplaat een zeer eenvoudig, duurzaam en energiebesparend bouwsysteem creëert, waardoor niet alleen de investeringskosten maar ook de bedrijfskosten van het gebouw kunnen worden verlaagd.
Het aanbod omvat twee soorten panelen: H-Block® en H-Blockplus®.
Officieel dealer voor de Benelux
Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van composietmaterialen en eigen gepatenteerde ontwikkeling van innovatieve producten vormden de basis voor de oprichting van windox-duurzaam  in 2004.
Meer over het bedrijf
© Copyright Windox-duurzaam.nl Alle rechten voorbehouden
Uw woning casco in korte tijd geplaatst
Energie-efficiënte constructie systemen
"Stikstofarm bouwen""H-block versus sip""H-block""Soorten panelen""Isolatie-waarden""Nieuws""Partner worden""Contact"
Partner van