H-Block plus
®
H-Block plus ® is de eerste isolerende bouwplaat met verhoogde mechanische sterkte voor de constructie van vloeren, plafonds en daken.
constructie
H-block_plus
H-Block plus ®  wordt vervaardigd in modules met een breedte van 125 cm. en een maximale lengte van 1250 cm.
Elk paneel heeft inwendig twee multiplex ribben ingebouwd op 31 cm van de kant, en de ruimte tussen hen is strak gevuld met gesloten cel PUR schuim (Polyurethaan schuim).

De panelen worden verbonden met behulp van de LHB-plus-connector gevuld met gesloten cel polyurethaanschuim.
Hierdoor wordt het effect van de thermische brug verminderd, waardoor een goed geïsoleerd, uniform oppervlak van de vloer, het plafond of het dak ontstaat. 

Dankzij de verhoogde dragende parameters is het mogelijk om de traditionele constructie-elementen (dakspant, vloerbalken) die nodig zijn om te bouwen te verminderen.

De Unieke thermische eigenschappen van H-Block plus® -panelen gevuld met gesloten cel polyurethaanschuim.
Afhankelijk van de dikte van de PUR-kern (10 cm, 14 cm of 20 cm) varieert het warmteoverdrachtscoëfficiënt U-waarde van Het H-Block plus ®
Zie onderstaande tabel van U= 0,21 tot 0,1 [W/m² K] of Rc= 0,36 tot 0,17 [W/m² KW].

Totale dikte van het H-Block plus
130 mm 170mm. 230 mm.
Dikte van de PUR-kern 100 mm. 140 mm. 200 mm.
Warmteoverdrachtscoëfficiënt U-waarde U=0,21 [W/m² K] U=0,15[W/m² K] U=0,1 [W/m² K]
Warmtegeleidingscoëfficiënt Rc-waarde Rc= 0,36 [W/m² KW ] RC= 0,26 [W/m² KW ] Rc= 0,17 [W/m² KW ]
TOEPASSING
Plafonds en vloeren
H-Block plus ® kan worden gebruikt voor de constructie van plafonds met verschillende verdiepingen, platte daken en vloeren.
Het gebruik van H-Block plus ® isolatieplaten op de vloer elimineert de koudebrug op de fundering van het gebouw en op de verbindingen tussen de wanden en de vloer.

daken
Daken in de H-Block Plus® technologie geven meer inpandige ruimte dan de traditionele bouwvormen in sterkte en duurzaamheid.
De isolerende laag hoeft niet te worden gerenoveerd tijdens de hele levensduur van het gebouw, deze Panelen verliezen de isolerende eigenschappen ook na verloop van tijd niet.
Als samengesteld materiaal geven de H-Block plus® panelen een onovertroffen anti-schokbescherming, waardoor het gebouw effectief wordt beschermd tegen aardbevingen, wind, regen, storm en zelfs orkanen.

Bovendien is door het gebruik van H-Block plus® dakpanelen te gebruiken mogelijk om hogere loftkamers te maken omdat de gesloten cel PUR isolatielaag bijna twee keer zo laag is als bij minerale wol of geschuimd polystyreen.

Het gebruik van H-Block plus ® vermindert de hele bouw/verbouw tot één of twee montagedagen, wat vooral waardevol is in het geval van dak vervangingsoperaties op reeds in gebruik zijnde objecten (reparaties), waardoor de assemblage onafhankelijk is van weersomstandigheden.
Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van composietmaterialen en eigen gepatenteerde ontwikkeling van innovatieve producten vormden de basis voor de oprichting van het Windox-duurzaam in 2004.
Meer over het bedrijf
© Copyright Windox-duurzaam Alle rechten voorbehouden
Officieel dealer voor de Benelux
Uw woning casco in korte tijd geplaatst
Energie-efficiënte constructie systemen
"Stikstofarm bouwen""H-block versus sip""H-block""Soorten panelen""Isolatie-waarden""Nieuws""Partner worden""Contact"
Partner van