Officieel dealer voor de Benelux
Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van composietmaterialen en eigen gepatenteerde ontwikkeling van innovatieve producten vormden de basis voor de oprichting van windox-duurzaam  in 2004.
Meer over het bedrijf
© Copyright Windox-duurzaam.nl Alle rechten voorbehouden
Uw woning casco in korte tijd geplaatst
Energie-efficiënte constructie systemen
KFMW dubbel sponning deel gevelpanelen
Met KFMW Modern Wood dubbel sponning deel heb je een alternatief voor de tijdrovende  traditionele afwerkingsmaterialen. Door Modern Wood kan je een snelle en effectieve metamorfose of afwerking  van een gebouw realiseren, dit komt door de gemakkelijke  installatie van Modern Wood.
Naast de gemakkelijke  bevestiging zorgt dit nieuwe product tevens voor perfect gereproduceerd natuurlijk hout, dit zorgt voor een uitzonderlijke visuele aantrekkelijkheid.
Kenmerken:
Dubbel sponningdeel
Hoge materiaal dichtheid
Lange lengtes
Millieuvriendelijk
Onderhoudsarm
UV bestendig
Duurzaam
Recyclebaar
CE markering
H-block woningen zijn zeer populair en trekken veel aandacht en bewondering.
Door het hout wordt het huis één met de omringende natuur, daarnaast brengt het bij ieder huis de nodigde klasse, charme en elegantie.
Maar onderhoud van een houten huis kost veel tijd en geld.
Met Het KFMW Modern Wood heb je een alternatief voor deze tijdrovende traditionele afwerkingsmaterialen.
Door Modern Wood kan je een snelle en effectieve metamorfose of afwerking van een gebouw realiseren, dit komt door de gemakkelijke installatie van Modern Wood.
Naast de gemakkelijke bevestiging zorgt dit product tevens voor perfect gereproduceerd natuurlijk hout, dit zorgt voor een uitzonderlijke visuele aantrekkelijkheid.
Modern Wood is een verkrijgbaar als dubbel sponningdeel.
De panelen zijn gemaakt in geschuimde technologie, door deze technologie zijn de panelen van Modern Wood bestand tegen vocht, schokken en zijn de panelen onderhoudsarm.
De panelen van Modern Wood zijn niet alleen eenvoudig te installeren maar ookop economisch gebied voordelig, de gevelbekleding zorgt voor bescherming van het interieur van uw huis tegen weersinvloeden van buitenaf. Daarnaast is de installatie van Modern Wood-panelen zeer eenvoudig, de panelen beschikken over ingebouwde sloten en vooraf gemaakt schroefgaten.
De panelen worden gekenmerkt door een hoge dichtheid en homogeniteit, bovendien zijn ze gemaakt van gerecycled materiaal en natuurlijk 100% recyclebaar.
Modern Wood-panelen zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, van natuurlijke, warme tinten tot verschillende grijstinten.
Deze panelen kunnen zowel verticaal als horizontaal worden bevestigd, waardoor de verhoudingen van een gebouw optimaal kan benutten.
Voor het beste resultaat is het raadzaam om een professioneel bouwbedrijf in te schakelen.
Op deze website kunnen ook particulieren een aanvraag indienen voor bouwbedrijven uit verschillende regio’s. Modern Wood gevelbekleding wordt veel gebruikt voor nieuwbouw-, renovatieprojecten, utiliteitsbouw en
houtskeletbouw.
Modern Wood is vervaardigd in de E.U. en heeft een CE-markering en voldoet aan de richtlijnen van Duurzaam
Bouwen (DuBo).
Kortom, Modern Wood gevelbekleding is een duurzaam en perfect alternatief.
Met Modern Wood reproduceer je niet alleen natuurlijk hout maar bouw je ook tijdloos en duurzaam.
KFM
KFM-1
KFM-2
KFM-3
KFMW-1
Antraciet
Beige
Claystone
Ivory
Parelgrijs
Quartz
Wit
CE-keurmerk
DuBo
garantiebutton-10
recyclebaar-button
"Stikstofarm bouwen""H-block versus sip""H-block""Soorten panelen""Isolatie-waarden""Nieuws""Partner worden""Contact"