Other links
Variant Stream
Copyright © 2012 Windox-duurzaam.nl
Design by Windox-design.nl


Home -Stappenplan -Products -Contact -
2. Een geschikt kavel voor u zoeken en vinden Indien u nog geen kavel in bezit heeft kunnen wij voor u een kavel zoeken en ondersteunen wij indien gewenst bij de daadwerkelijke aankoop van het kavel.
Vul hier het ‘no-cure, no pay’ kavel zoekopdrachtformulier in.

3.Samen de uitgangspunten bepalen op basis van de Windox-duurzam ontwerpen ontdekken we samen de stijl die u mooi vindt, bepalen we het aantal vierkante meters dat u wenst, wat duurzaamheid voor u betekent en hoe u in de woning wilt gaan leven.
8. Vergunning aanvragen en verkrijgen.
Wij maken alle documenten ten aanzien van het indienen van uw omgevingsvergunning in orde en dienen de aanvraag voor u in bij de desbetreffende gemeente.
Ook onderhouden wij het contact met de gemeente en voeren wij de bijkomende werkzaamheden voor u uit tijdens het proces van vergunningverlening.
Wij hebben gemerkt dat gemeenten positief reageren op onze ontwerpen en vernieuwende guurzame bouwwijze van evologisch denken en doen.
Voor de verwerking bij de gemeente moet u rekenen op 8 weken verwerkingstijd, met een mogelijke uitloop van nog eens 6 weken. Vervolgens ligt het document 6 weken ter inzage bij de gemeente.
[Houtskeletbouw] [Laag energie woning] [Passief huis] [Aktief huis] [De Architekt]
Ecomar Afvoerbuis SN4 PVC wanddikte 3,2 mm ø 125 mm lengte: 5 meter KOMO-keur